24 september 2020

En liten update

Allmänt

(null)
Kaggen växer så det knakar ❤️ Såhär såg den ut i vecka 23.

Hej bloggen!

Nu var det några månader sedan sist igen och jag tänkte jag skulle köra en liten livsuppdatering. Sist jag skrev så visste jag nämligen om att jag var gravid men det var så tidigt så jag vågade inte riktigt tro på det. Nu är jag dock i vecka 27, nästan inga vanliga kläder passar längre och den lilla killen (!!!) där inne sparkar ofta för fullt så nu har det börjat kännas mer verkligt.

I dagarna har vi också flyttat in i vårt nya radhus! Det blev snabba ryck i somras, vi har kikat på både radhus och fristående hus men kände tillsist att radhus får bli en bra början. På så sätt får vi lära oss  lite hur det är att ha ett hus men inte ha en gigantisk tomt att sköta med en gång. Hursomhelst så hittade vi ett superfint radhus i ett område vi gillade men som inte var ute på Hemnet ännu. Vi kontaktade mäklaren och någon dag senare fick vi åka och kika på det. Båda tyckte verkligen det var helt perfekt för oss så dagen efter skrev vi på alla papper och slapp därmed budgivning, vilket var otroligt skönt. Sen gick det rätt fort att sälja vår lägenhet också, sjukt skönt att få även det smidigt avklarat.

Nu har jag jobbat klart för veckan då jag har en ledig dag imorgon. Är så mycket som vi måste packa upp och fixa här hemma så känns skönt att få möjligheten att vara ledig en dag extra inför helgen. Speciellt med tanke på att jag inte rör mig supersnabbt numera och allt går rätt långsamt haha.

Vi hörs snart igen!