25 maj 2020

Ett år senare

Allmänt

(null)

Hallååå!
Ett år senare, bättre sent än aldrig va?

Hur gör man en snabb recap på ett år? Det blir nog himlarns svårt. Jag tror det får komma eftersom, om jag nu lyckas uppehålla bloggen denna gång. Kommer nog bli lite sur på mig själv om jag läser min blogg om 20 år och inser att jag inte dokumenterat halva 2019 och 2020. Men då får det vara så!

Nuförtiden så jobbar jag ju, heltid också. Har väldigt flexibla arbetstider så jobbar typ senast till 15 varje dag, vilket jag trivs med. Dock romantiserar jag ju såklart studietiden nu när det gått ett tag, så självklart saknar jag det lite! Jag började på mitt jobb i höstas och har nyligen fått fast tjänst. Känns som att sedan jag skrev sist är det ungefär det som hänt. I slutet av förra sommaren var jag i Grekland och sedan vann Jonatan på triss (fortfarande lika galet) och vi var i Stockholm en helg i samband med vistelsen på Nyhetsmorgon, annars har jag mest bara jobbat och gjort ingenting. Inte så konstigt kanske med tanke på hur otroligt konstigt, speciellt (!!) och tråkigt (!!!) det här året har varit hittills. Men det är bara så det är och får vara för nu.

Men! Nu ska jag faktiskt försöka dokumentera lite här i bloggen framöver. Har noll förhoppningar om att det ska bli ofta, men ibland iallafall. Det kan ju bli kul ändå!