10 augusti 2018

tusen år sedan

Allmänt

 
Heeeej!
Gud nu var det verkligen tusen år sedan jag skrev här. Till mitt försvar har jag dock haft en fullspäckad sommar hittills. Jag har jobbat heltid och därmed inte haft supermycket fritid utom på helgerna. Har ju varit drömväder i princip varje dag så har försökt ta vara på varenda liten ledig stund jag haft. De senaste helgerna har vi bland annat haft en drömdag på bastuflotten och senare haft en fest med Englands-tema. Verkligen riktigt kul.
 
Nu jobbar jag en vecka till på Telia sedan är det direkt tillbaka till skolbänken. Har två tentor att göra i slutet på augusti (en jag skjutit upp och en som jag missade med en endaste poäng, kul) så det är verkligen full fokus direkt jag slutar jobba. När tentorna är gjorda väntar ett par dagars ledighet innan vi åker till England. Det är verkligen otroligt mycket blandade känslor kring det just nu, det ska självklart bli jättekul och spännande men är samtidigt väldigt nervös. Engelska kan jag ju, dock är det ju inte så att jag pratar det dagligen men jag antar att det kommer bli enklare rätt fort. Att vi måste lämna Gunde i Sverige känns dock förjävligt, försöker skjuta undan tankarna på det hela tiden, för vet att jag kommer vara så otroligt ledsen när vi lämnar honom i minst 3 månader. Vet dock att han kommer ha det superbra här, men jag kommer sakna honom så himla mycket (jahapp, tårögd direkt jag bara skriver det, stabilt). 
 
Ska försöka bättra mig på att skriva här till hösten för jag vet själv att det kommer vara riktigt kul att kolla tillbaka på senare. Även om allt känns lite upp och ner just nu så vet jag att jag verkligen kommer växa som person av att testa på att bo utomlands ett tag. Det är så otroligt skönt att Jonatan ska följa med för då är jag inte helt ensam i det hela, även om han nu inte ska plugga på samma skola som mig. Ska även bli sjukt intressant att bo på ca tio kvadratmeter tillsammans i ett par månader haha, men det ska nog gå bra. 
 
Vi hörs snart igen!