16 april 2019

senaste dagarna

Allmänt

 
 
Men hallojsan. 
Här kommer en liten samling av bilder från de senaste dagarna. Middag och festplanering med Hanna & Louise i fredags, korvgrillning i stugan i lördags, vandring på Bälingeberget i söndags och så slutligen pluggfrukost på Wallsténs igår. Verkligen fina dagar och speciellt superskönt att få ha en lugn och härlig friluftshelg, det är då jag ordentligt lyckas slappna av och släppa all stress. 
 
Det är verkligen full fart med c-uppsatsskrivandet just nu och jag måste säga att jag verkligen börjar bli skoltrött nu, det känns i hela kroppen att jag bara vill få klart allt. Något som är jobbigt är att vi också måste ta allt i etapper, egentligen hade jag bara velat få klart allt, men det funkar inte riktigt så. Otroligt tröttsamt, men självklart ska det också gå vägen när jag ändå klarat av allting annat. En märklig grej är hur svårt jag börjat tycka det är att formulera sig på svenska, som nu när jag skriver det i bloggen. Plus att jag typ "tappar" svenska ord jätteofta. Hela det här skolåret har bara bestått av engelsktalande lärare (alltså både i England och här hemma) samt skrivande på engelska, så nu är jag helt lost när jag försöker formulera mig på svenska. Ungefär allt i engelskan särskrivs ju, tillskillnad från i svenska, så när jag väl INTE skriver på engelska måste jag tänka efter ordentligt. Låter faktiskt supertöntigt att det ska vara så, men man blir så inne i det att det är helt knäppt. 
 
Anyway (haha), i helgen är det ju påsk också och då har jag planerat att tänka 0% på uppsatsen, så jag försöker köra på lite extra nu istället. I år ska vi nämligen åka ner till Östersund över påsk, så då känner jag att det är bra läge att få lite ordentlig ledighet. Ska bli kul att åka dit och få se något nytt, då jag aldrig har varit där innan. Lite synd bara att Jonatan totalvägrar allt med skidor att göra, hade ju varit kul att få testa åka lite i Åre också, men det får helt enkelt bli en annan gång. Hoppas att det blir fint väder iallafall, hade varit trevligt att få lite färg i det här genomskinliga ansiktet haha. 
 
NU måste jag plugga. Hadehörshej.