Hej bloggen! 
Oerhört dålig uppdatering av mig måste jag säga, men eftersom jag hade två tentor förra veckan tycker jag det är rätt rimligt ändå hehe. En av tentorna gick iallafall bra som det kändes, så det är ju otroligt skönt. 
I helgen var det tentaröj och eftersom jag lyckades skaffa hundvakt till lillen så passade jag på att gå ut, för första gången på tre månader faktiskt. Hade sjukt kul, så det var ju tur. Lyckades även muta min käraste lillebror att ta hand om Gunde på söndagen, dvs igår, så att jag, Hanna & Louise kunde ta en dag på IKEA. Meningen var att jag skulle köpa gardinskenor till sovrummet och vardagsrummet, vilket jag också gjorde, men lyckades "konstigt" nog komma hem med bland annat en palm och en ny taklampa och därmed spräcka min budget med 1500 kr mer än jag hade tänkt. Så kan det gå ibland, haha. 
 
Idag har jag varit på kursintro i skolan, tränat, samt fått hjälp av mamma & pappa att skruva upp massa grejer. Tog dock lite lång tid så vi ska fortsätta imorgon hehe. Börjar kännas mer och mer hemtrevligt här hemma och det är väl så att det tar lite tid för en att komma på vad man egentligen har för stil. När jag flyttade hemifrån trodde jag att jag bara skulle vilja ha vita grejer men har med tiden insett att det verkligen inte är så. Men nu börjar det alltså komma lite mer på plats, vilket känns himla bra! 
 
Förövrigt är det bara 4 veckor kvar nu tills Jonatan kommer hem. HOPPAS verkligen att det går himla fort <3