31 oktober 2018

prokrastinering

Allmänt

En typisk "fan vad jag har tråkigt, ska vi köpa massa snacks och se serier?"-handling som sker ett par gånger i veckan och så även igår haha.
 
Hej bloggen!
Här sitter jag framför datorn och prokrastinerar så det bara sjunger om det. Har tre mindre skrivuppgifter som jag måste ta itu med idag men måste vakna till liv lite först, har degat i sängen fram tills alldeles nyss. I veckan har jag färre lektioner i skolan av någon anledning så har ju ingenting att skylla på förutom lathet. Dagarna flyger ändå fram, vilket känns bra på något sätt, snart är november och då väntar massor med roliga grejer ju. På lördag ska vi även på fotboll, vilket ska bli sjukt kul då jag verkligen vill gå på en match under tiden vi är här. Är ju ingen supermatch då det är Stokes egna lag, men det blir nog roligt ändå (samt att fotboll i England = öl, det vet ju alla).
 
Förövrigt så slog det mig för någon dag sedan hur nära det är till jul? Känns som att det här året har gått så fort att jag inte hunnit med alls, men åhh vad jag är taggad på julen alltså. Måste köpa ett par tomtar att ha här i vårat rum under tiden vi är här, så jag får bra med julkänsla lagom till när vi kommer hem den 16e december. Ska även bli så himla kul att få hänga lite i ett juldekorerat London framöver, kommer nog få massor med julkänslor då!
 
Nu ska jag verkligen försöka ta tag i mitt liv, hej så länge!