Gick igenom mitt album på jakt efter "den första bilden på oss tillsammans".  Den här är tagen kanske 8 månader efter att vi börjat träffas. Bilderna innan dess var ca allihop oseriösa eller suddiga. 
 
 
Ännu en helg och vecka lider mot sitt slut. Veckan som var jobbade jag 7 dagar i rad. Det tär på psyket, men det är värt det sedan. Njuter av ledigheten som aldrig förr och tar vara på varje minut.
Igår var Andreas med mig på inpuls och vi körde igenom massa olika övningar. Vi började på var sitt håll men sedan körde vi lite marklyft, kettlebellswings, magövningar osv. Jobbigt men riktigt kul.
 
Nu framåt veckan har jag helt superbra arbetsschema, eftersom jag har utbildning de flesta av dagarna. Ska ta tillfället i akt att träna efter jobbet och testa på nya övningar. Har köpt mig en träningsdagbok så jag kan dokumentera resultat och för att kunna gå tillbaka och  hitta inspiration till övningar om jag känner att motivationen blir sämre. Har dock inget mål i sikte utan tränar för att det ger mig energi, spelar ingen roll om det blir en eller fem gånger i veckan. Med ett sådant stillasittande arbete som jag har behövs det för att inte bli tokig.