Heeej!! 
Nu var det ett tag sedan sist igen. Har länge tänkt skriva ett inlägg om vår senaste Londonhelg när mamma, pappa & moster var här, men har haft så otroligt mycket att göra att det inte blivit av. Men nu så! Egentligen hade jag tänkt skriva små sammanfattningar under bilderna men de var så olika mängder bilder från dag till dag så jag kör allting sammanfattat här istället.
 
Som vanligt när det gäller mig och min familj så gillar vi att testa gå på roliga/fina restauranger och barer snarare än enbart shoppa, så det var nog grundplanen för hela helgen. Vi hade bokat in alla tre kvällar redan innan och besökte Duck & Rice, Belgo & Sexy Fish och vi blev verkligen inte besvikna på någon utav dem. Eftersom att alla hade varit i London tidigare så gjorde vi inga direkta sevärdheter förutom att promenera genom Hyde Park och göra ett besök på Harrods (när jag är rik och har en lägenhet i London i framtiden ska jag göra alla mina fredagshandlingar där har jag bestämt haha). Förutom det så gick vi på pubar, The Savoy's egna bar samt en annan fin bar med casino, riktigt coola ställen faktiskt! Helgen var hursomhelst exremt bra och väldigt mysig och gick såklart alldeles för fort, men vi ses ju snart igen då det bara är 10 (!!!) dagar kvar tills vi åker hem. Så sjukt.
 
I övrigt så är jag i sluttampen med alla kurser här på Keele. Idag bockar jag av två av fyra kurser helt och hållet, sen har jag "bara" en tenta och en uppsats kvar nästa vecka, men det ska jag nog förhoppningsvis klara av. Sen är det raka spåret hem till Sverige och Luleå och framförallt familjen och GUNDE <3<3 
 
Vi hörs snart igen!