11 mars 2019

helg i umeå

Allmänt

 
I fredags packade vi bilen och började rulla mot Umeå, en resa som i normala fall tar 3 timmar men på grund av snökaos tog 4,5 timmar istället. När vi väl kom fram så checkade vi in på hotell och begav oss direkt till Hägga & Lisa där vi åt älgkött, så himla gott. Vi drack lite vin också innan vi gick ut på stan för en öl eller två. 
 
 
På lördagen vaknade vi som tur var till betydligt bättre väder. Vi bodde på Comfort Hotel Umeå City, ett nytt hotell som verkligen var superfräscht. De hade verkligen sjukt bra frukost också, inte världens största buffé, men verkligen allt man ville ha. Pluspoäng för små minismoothies, chiapuddingar och ingefärsshots också, det gillade vi verkligen. 
 
Efter frukosten checkade vi ut och åkte iväg och kollade på Josses basketmatch som de vann med säkert 75 poäng. Jag och Jontan sköt några skott på korgarna i pausen och jag insåg att jag verkligen inte skulle vara redo för någon slags comeback i min basketkarriär, såhär 12 år efter jag slutat spela haha. Men det är ju jäkligt kul att kolla på basket iallafall. 
 
 
 
 Efter matchen åkte vi och handlade ingredienser till pizza innan vi åkte hem till Erik & Josse. Vi fixade oss i ordning inför kvällens glittriga födelsedagsfest, samt kollade skidskytte och åt torkat renkött (<3333). Resten av kvällen lyckades jag glömma bort att fota, men kan sammanfattas med hemmagjorda tatueringar (dock ej på mig), bubbel (såklart), Håkan Hellström, en snabb utgång, Max och sist men inte minns gitarrspelande och sång till "Shallow". Helt klart en rolig kväll! Söndagen avslutades med en snabbtripp på Ikea för mat och inköp av en golvlampa, så därifrån har jag inte heller orkat fota hehe. 
 
 
Hej! Ännu en helg har sprungit förbi och nu är det måndag igen, otroligt tråkigt om jag ska vara helt ärlig. Om det var möjligt hade jag verkligen velat snabbspola fram till slutet på maj/början på juni, för just nu spyr jag verkligen på allt som har med skolan att göra. Det enda positiva just nu är möjligheten att kunna planera sina dagar själv (vilket jag kommer sakna när jag börjar jobba) men att få slippa all stress, press och ångest är verkligen något jag längtar till att få slippa. Det positiva är iallafall att det inte är såå länge kvar. 
 
Idag har jag dock inte fått så mycket gjort förutom att promenera in till stan för en snabbkoll på Åhlens och handling på Ica. Hade verkligen ingen mat alls hemma eftersom vi var borta i helgen så köpte lite smågrejer så jag kunde laga lunch åtminstone. Nu ska jag snart gå ut med Gunde och sen åka och träna när Jonatan slutar. Har känt mig rätt seg idag så kan verkligen behövas lite träning, det brukar kunna vända på dåliga dagar och jag vill verkligen vända denna måndag till någonting bättre. 
 
Vi hörs snart, hejhej!