30 december 2015

New Year

Allmänt

Blev visst en liten sammanfattning av året, såhär dagen innan nyårsafton. Alltid något med tanke på hur lite jag bloggat på sistone.

 
Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Flyttade hemifrån. Visserligen bara över sommaren (VARFÖR ska det vara så svårt att få tag i en lägenhet) men det gills ju delvis iallafall.

Genomdrev du någon stor förändring? Massor. Vet knappt var jag ska börja. Inom jobblivet har jag verkligen flängt runt en hel del. Nu har jag tillslut hamnat på Telia igen och spenderar dagarna med härliga kollegor. Det känns bra.
Som person har jag förändrats en hel del. Från att vara riktigt osäker och knappt vetat vad jag vill, har jag blivit betydligt självständigare och säkrare i mig själv. Det är något jag värdesätter väldigt högt för jag har kämpat med det under en lång tid.

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Har nog inga specifika datum faktiskt. Hänt lite av varje utspritt under hela året. Mina utlandsresor, Stockholm med mina fina vänner, roliga utgångar.

 

Vilka länder besökte du? Finland, England och Frankrike. De två sistnämnda hade jag aldrig besökt förut och jag älskade båda ställena sååå mycket. Blev ännu mer övertygad om att jag måste plugga utomlands, i alla fall en termin. Eller två.

Bästa köpet? Hmm, köper rätt sällan kläder och sånt faktiskt och när jag väl gör det så är det oftast spontana grejer. Så skulle väl säga mina resor. Så sjukt klyschigt men inget gör en själv rikare än att få upptäcka nya platser.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Jag blev allt annat än ledsen när jag blev överraskad med en resa till Paris av min mamma och moster. Totalt chockad.

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? Nej alltså egentligen inte. Jag har det jag behöver materiellt och så. Skulle väl vara en egen lägenhet om en verkligen får önska.

Vad önskar du att du gjort mer?  Tränat lite mer regelbundet kanske. Just nu går det väldigt mycket i perioder och just nu går det inte så bra om vi säger så haha. Fått nya träningskläder i julklapp nu så blir att inviga dem efter nyår med alla andra människor som ska starta sina nya liv.

 

Vad önskar du att du gjort mindre? (Verkligen SOOO DEEP nu men) Alltså jag har så lätt för att tro gott om alla människor. Missförstå mig rätt, självklart ska man tro gott om folk men till en viss gräns. Finns de som bevisar gång på gång att de är no good men ändå lyckas jag på något sätt bortse från såna saker. Det måste ändras. Sen på en mer icke lika djup nivå, så önskar jag att jag hade ätit mindre luncher osv ute. Laga mer matlådor blir ett löfte för 2016, 'cause I need to save my moneyyyy.

Favoritprogram på TV? Downton Abbey:-) grät som ett litet barn i lördags när sista avsnittet ever sändes.

Bästa boken du läste i år? Skäms verkligen nu men kan inte minnas att jag läst någon bok överhuvudtaget. Jag som egentligen älskar böcker. Tror jag dock läst om Harry Potter någon gång men det gills fan inte längre (har ej hållt räkningen exakt men vet att jag läst varje bok mer än 10 gånger. My God.)

Största musikaliska upptäckten? Haha oj. Någon jag lyssnat mycket på i år är Kygo så det får väl bli mitt svar. Kommer verkligen tänka tillbaka på 2015 när jag hör hans låtar.

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Gud, vet verkligen inte. Har ju haft olika ströjobb mest fram tills nu. Sålde dock riktigt mycket igår på jobbet, det är väl en framgång i sig:-)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Så HIMLA mycket gladare. Speciellt under våren/sommaren. Bara allmänt lycklig över allt och ingenting

 
 

 

 Vad spenderade du mest pengar på? Resor, mat och fransförlängningar.

Vilken är din största insikt under 2015? Once again, hur mycket en kan växa som person bara genom att utmana sig själv lite. Så lite som behövs för sån stor skillnad. SAMT även hur bra jag är på att klara mig ensam. Jag trivs i mitt eget sällskap och är inte lika beroende av andra på samma sätt längre (vuxenpoäng). 

 Vad är du peppad för inför nästa år? Massoooor. Resa, förhoppningsvis någonstans långt bort nu i mars, vilket jag redan har fått semester beviljat för, och sedan gärna någon weekend. New York eller London. Sen ska jag jobba mycket och förhoppningsvis komma in på det universitet jag vill. Det vore den absoluta DRÖMMEN.

 


Välkommen 2016. Ska bli spännande att se vad du har att erbjuda.