Som jag skrivit tidigare har jag på sista tiden blivit allt mer intresserad av smink, hudvård och annat skönhetsrelaterat. Tidigare brydde jag mig knappt och det tråkigaste i världen var att köpa nytt smink haha. Nu när jag dock börjat inse vilken skillnad det är i kvalité på produkterna och hur de påverkar huden på olika sätt, så känns det betydligt roligare att också köpa sådana produkter.
 
När jag kollade runt lite så hittade jag dailybeauty.se. Där kan du hitta en massa möjliga olika sminkprodukter, som kanske inte är de vanligaste i alla sminkbutiker - men de är definitivt inte sämre för det!
Jag är en sån som tidigare varit väldigt slarvig med att få bort alla sminkrester på kvällen, jag har liksom bara tvättat ansiktet lite snabbt och därefter är det nog. Sen testade jag dock använda en makeup-pad efter jag tvättat ansiktet och insåg då hur extremt mycket sminkrester som finns kvar, även om det kanske inte syns så tydligt med blotta ögat.
 
 
 
Ahava Rengöringsgel 100ml
 
Bild via dailybeauty.se där du även hittar denna produkt och flera andra från Ahava.
 
Med den här rengöringsgelen från Ahava, kan du rengöra ditt ansikte ordentligt på ett väldigt skonsamt sett. Produkten innehåller ingen tvål (och som ni vet torkar ju många tvålar ut huden ganska mycket) utan har en bra sammansättning av naturliga ingredienser. Enligt beskrivningen ska den även göra så att huden känns fräsch och stärkt efteråt. Det finns även fler produkter du kan använda som efterbehandling exempelvis Ahavas återfuktande nattkräm. Ett bra tips för den som vill ta lite extra hand om sin hud!