20 januari 2019

senaste tiden

Allmänt

Alltså HEJ! 
Nu var det otroligt länge sedan sist. Har verkligen signat ut helt och hållet de senaste veckorna vilket har varit väldigt behövligt. Nu känner jag mig taggad på nya grejer igen så ser faktiskt fram emot att få börja sista (!!!) terminen i skolan på tisdag. Nu jäklar kör vi! 
Tänkte köra en liten recap på vad som har hänt de senaste veckorna, sedan vi kom hem till älskade Sverige igen, so here we go! 
 
 
Den 16e december landade vi äntligen i ett kyligt Luleå. Det var sån himla härlig känsla att få komma hem och en månad senare så känner jag mig fortfarande så himla tacksam över att få bo i det här underbara landet. Vi åkte direkt och hämtade upp Gunde (<3333) hos Jonatans föräldrar och gick sedan över till mamma & pappa för att äta en riktig svensk middag med bland annat skagentoast och porterstek<3 aldrig tidigare varit så lyrisk över en middag tror jag haha. 
 
 
Sedan blev det jul och det var verkligen så himla mysigt med allting, njöt verkligen av varenda sekund. Hade ju köpt en fin jultröja i London till Gunde så den fick han ha på sig hela julhelgen hehe. Mellandagarna jobbade jag lite extra på Dressmann också vilket var riktigt kul, tur att mycket satt kvar i ryggmärgen sedan jag jobbade senast för över ett år sedan.
 
 
Nyårsafton blev lugn och vi åt återigen mycket god mat hemma hos moster med mamma & pappa. Kände att det var himla skönt att för en gångs skull skippa all hets inför nyår och bara vara. Så det gjorde vi och det blev superbra. 
 
Har också firat 3 år (??galet??) tillsammans med denna grabb på Pinchos och sedan lite drinkar på Clarion. Himla mysig kväll.
 
 
Slutligen så har vi också fått flytta hem till läggan, efter att ha bott hos Jonatans föräldrar ett par veckor. Var ju osäkert hur länge vi behövde stanna i England till en början, så vi hyrde ut lägenheten till mitten på januari. Men nu har vi alltså fått flytta hem igen, känns verkligen kul och jag uppskattar verkligen att bo i en hel lägenhet igen när vi har bott så trångt i England.
 
Ungefär så har alltså de senaste veckorna sett ut, lite kortfattat. Ska försöka bli bättre på att blogga lite oftare nu, håller på att fixa väldigt mycket i lägenheten här hemma så ska försöka ta lite före & efterbilder att lägga upp också. Det blir kul. 
Hej så länge!