Nu har de börjat tända julbelysningarna överallt här i England. Det är verkligen så himla mysigt!! 
 
 
Vi åt tapas till middag, vilket verkligen var supergott! Jag valde fisk- och skaldjursgryta, Calamares med citron & aioli samt grillade räkor. Plus såkalrt lite Sangria till det! 
 
 
 
Efter middagen gick vi vidare till 20 Stories, som hade världens utsikt över hela Manchester. Så himla vackert verkligen, svårt att fånga helheten på bild dock.
 
 
 
Vi drack supergoda drinkar och pratade innan vi tog tåget hem till Lisas lägenhet, där jag och Sara snällt nog fick sova över för natten! Så skönt att slippa stressa till sista tåget. 
 
Hejsan! 
Nu är ännu en helg snart slut och i vanlig ordning har den gått väldigt fort. Jag har hunnit med att plugga, chilla och hänga i Manchester, vilket var riktigt trevligt som det säkert syns på bilderna. Nu har även Jonatan kommit hem från Budapest så allt har återgått till det normala (eller ja, så normalt det kan bli här i Stoke hehe). 
 
Om exakt fyra veckor (28 dagar!!) från idag så är vi hemma i Luleå igen, så otroligt sjukt men så fantastiskt skönt! Det gör att allting känns mycket lättare just nu, vet att det kommer gå himla fort eftersom jag har mycket att göra fram tills dess i skolan, plus att vi ju somsagt åker till London igen till helgen. Är svårt att beskriva hur mycket jag ser framemot att få träffa min lilla älskade hund igen, tänker på honom hela tiden. Snart, snart, snart!!! Förövrigt så börjar jag få julkänslor lite smått nu (trots bristen på snö här). De snålar inte med juldekorationerna i det här landet, vilket jag älskar, så känns verkligen som att det kommer bli ett mysigt december fram tills vi åker hem. 
 
 Nu ska jag försöka leta fram någon julig film att kika på. Vi hörs!